Karantén ihlette zeneművek, ikonikus helyszíneken a Modern Art Orchestraval online

Modern Art Orchestra

2021. április 27-én, kedden 20.00 órától lesz látható a Modern Art Orchestra új sorozatának, a HIGHLIGHTS BP. 20/21 első része az IF Café Jazz Clubból.

 

A virtuális térben rendezett koncertsorozat célja, hogy betekintést nyújtson a hazai kortárs, és jazz muzsika életébe a pandémia ideje alatt. Bemutatja azokat az emblematikus élőzenés helyeket, klubokat, amelyek a járvány miatt üresen állnak, és zenével töltse meg azokat a színpadokat, ahol az elmúlt években, évtizedekben a hazai és külföldi jazzélet nagyjai léptek fel.

A HIGHLIGHTS BP. 20/21 koncertsorozat minden hónap negyedik keddjén kerül adásba a zenekar közösségi média felületein.

Minden rögzített koncert ősbemutató is egyben, és miközben felcsendülnek a még sosem hallott kompozíciók, virtuális sétát tehetünk egy-egy legendás magyarországi klubban. Az epizódokban nem csak a zene kap szerepet, de megszólalnak a klubok tulajdonosai, alapítói, művészeti menedzserei, technikusai, akik elmesélik a hely történetét és beszélnek arról is, hogy hogyan élik meg a vírus okozta szélsőséges helyzetet. A közönség bepillantást nyerhet a budapesti koncerthelyszínek életébe a pandémia alatt, illetve visszatekintést is kaphat a budapesti jazzéletet történetéről.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk