Lost in Details és Kid Koa online settje - Open Music Channel

Lost in details és Kid Koa online settje - Open Music Channel

2021. május 6-án, csütörtökön 19.00 órakor újra DJ-k veszik át a terepet az Open Music Chanel online sorozatában.

 

Lost in Details gyerekkora óta HIFI-zik, gyűjti a zenéket és mindig is nagy érdeklődéssel volt a DJ-zés iránt, amibe végül kis ösztökéléssel az évek folyamán belevágott. Zenei érdeklődése szerteágazó, de az elektronikus vonalon house és azon belül is micro/minimal a fő irány.

Kid Koa, hosszú utat tett meg, mire elért jelenlegi hangzásáig: több műfajban, több hangszeren is kipróbálta magát, emellett évek óta lemezeket gyűjt. Szettjeire jellemző a sokszínűség, house mellett szívesen nyúl más műfajokba is, legfőképp a könnyen fogyasztható hangzásra törekszik. Két összetevő azért mindig visszatér szettjeiben: a jazzes elemek és a vokál.

A MenArt egy 2017-ben alakult győri székhelyű csapat, akik eleinte legfőképp aftermovie-kat készítettek, de hamar elkezdtek érdeklődni más, a videózással összekapcsolható tevékenységekkel is. Mindig is elvarázsolta őket a színpadi és vizuáltechnika, így kezdtek el foglalkozni vizuális megvalósításokkal. 2019 óta vállalják VJ-klipek és VJ-tartalmak elkészítését.

 

ITT NÉZD ÉLŐBEN

 

ATEMPO.sk