A HitRock együttes online koncertje (VIDEÓ)

A HitRock együttes online koncertje (VIDEÓ)

2021. május 7-én, pénteken 18.00 órakor a HitRock együttes online koncertjén vehetünk részt a Csili Művelődési Központból.

 

A HitRock együttes 1979-ban alakult Budapesten. 1980-ban megjelent első kislemezük, mely hamarosan aranylemez lett (százezer darab eladott példány) és hónapokig vezette a magyar slágerlistákat. A zenekar nagyon hamar Magyarország egyik legsikeresebb zenekara lett. A következő kislemez 1982-ben jelent meg, ami szintén aranylemez lett. Ezt követte az első nagylemez 1984-ben, mely újból aranylemez lett. 1985-ben Nyugat-Európában léptek fel kisebb klubokban, ahol saját dalaikon kívül külföldi zenekarok dalait is játszották. Pl. PINK FLOYD, DEEP PURPLE, URIAH HEEP, SCORPIONS stb. A nagy sikerre való tekintettel az egy hónapos külföldi szerződésből hat hónap lett! 1987-ben a zenekar szüneteltette tevékenységét 1997-ig. Ebben az évben viszont új lemezt készítettek, mely 1998-ban jelent meg!

2014 az újraindulás éve! Új tagokkal bővült a zenekar. Az új gitáros a fiatal tehetség, Somogyi Remig, aki kora ellenére már nagy népszerűségnek örvend! Basszusgitáros Berkes Karcsi, aki nem ismeretlen a rockrajongók körében! A HitRock együttes 2019-ben 40 éves lett!

 

TAGOK

Mr. BASARY (BABÁRI JÓZSEF) - ének
POZSONYI TIBOR (Finki) - dob, ütőhangszerek, Theremin
FÜCHSEL TIBOR (Füxi) - Hammond orgona, zongora, szintetizátor
MÁTYÁSI ROLAND - Gitár
VAJDA TIBOR - basszusgitár

 

 

ATEMPO.sk