Dühöngő ifjúság – ingyenes előadás a Vígszinházból Kaszás Attilával és Eszenyi Enikővel

Dühöngő ifjúság – ingyenes előadás a Vígszinházból Kaszás Attilával és Eszenyi Enikővel

Százhuszonöt éve, 1896. május 1-jén nyitotta meg kapuit a Vígszínház. Az azóta eltelt időben a színház társulata 1443 előadást mutatott be, több ezer művész megfordult a színpadokon, míg a nézőtereken ötven milliónál is többen foglaltak helyet.

Ingyenes előadásokkal ünnepel a 125 éves a Vígszínház

A jubileumi évben a Vígszínház számos meglepetéssel várja majd a közönséget, az ünneplés május 1. és 8. között múltidéző, ingyenes online vetítéssorozattal kezdődik.

2021. május 7-én, pénteken 19.00 órától a Dühöngő ifjúság című darabot láthatjuk, mely bejárta az egész világot, viharos sikerének titka sokak szerint nem is a szerelmi-négyszög történetben, hanem a főhős karakterében rejlik. Nem véletlen hát, hogy a Pesti Színház 1992-es bemutatója kapcsán Békés Pál így írt: „Kaszás Attila Jimmy Porterje: nagy dobás. Ez a kiszámíthatatlanul explozív, lelki kíméletlenkedésről szívszakasztó önsajnálatra, alantas hisztériáról valódi megrendülésre követhetetlen sebességgel váltani kész pszichégubanc két felvonáson keresztül képes új meg új aknákat robbantani.” Rudolf Péter első színházi rendezése, Kaszás Attila, Eszenyi Enikő, Igó Éva, Szarvas József és Mádi Szabó Gábor szereplésével évekig ment telt házzal a Pesti Színházban.

A produkció 24 órán keresztül tekinthető meg.

 

ITT NÉZD ONLINE

 

ATEMPO.sk