Charlie és zenekara ad online koncertet - Bartók Tavasz

Charlie és zenekara ad online koncertet - Bartók Tavasz

2021. május 19-én, szerdán 20.00 órakor Charlie és kitűnő zenekara koncertjét nézhetjük meg a Bartók Tavasz keretében online. Vendég Váczi Eszter.

 

A Decca, az Olympia, a Generál frontembereként Charlie a magyarországi rock- és beatzene hőskorának meghatározó személyisége, aki az Afriaca és a Pannónia Express együttessel a nemzetközi színpadokon is megmérette magát. Az 1980-as években szinte kizárólag külföldön lehetett hallani jellegzetes tónusú énekét. 1990-ben tért haza, először a Tátrai Band énekeseként, majd 1994-től szólókarrierjét is építve vált ismét a hazai könnyűzenei élet legendájává.

Félreismerhetetlenül egyéni stílusát a blues, a jazz, a soul és a funky ötvözeteként alakította ki. Gazdag hangszerelésű, választékosan harmonizált dalaiban mindig megélt élethelyzetekre reflektál, talán ezzel magyarázható, hogy a legtöbb Charlie-sláger szinte azonnal klasszikussá vált. S hogy mennyi-mennyi örökzöldet köszönhetünk neki, arra a Bartók Tavasz koncertjén csodálkozhatunk rá, melyen a jól ismert dalok mellett új lemezéből is ízelítőt ad.

 

KÖZREMŰKÖDIK

VÁCZI ESZTER - ének

HORVÁTH CHARLIE - ének
LÁSZLÓ ATTILA - gitár
LATTMANN BÉLA - basszusgitár
CSISZÁR PÉTER - szaxofon
HALÁSZ JÁNOS - billentyűs hangszerek
PÓTA ANDRÁS - dob

 

ITT NÉZD ONLINE

 

ATEMPO.sk