A Modern Art Orchestra online koncertje - bemutatkozik a Budapest Jazz Club

Modern Art Orchestra

2021. május 25-én, kedden 20.00 órától lesz látható a Modern Art Orchestra a HIGHLIGHTS BP. 20/21 sorozatának következő koncertje, melynek második állomása a Budapest Jazz Club.

 

Új online tartalommal jelentkezik a Modern Art Orchestra. A virtuális térben rendezett koncertsorozat célja, hogy betekintést nyújtson a hazai kortárs, és jazz muzsika életébe a pandémia ideje alatt. Bemutatja azokat az emblematikus élőzenés helyeket, klubokat, amelyek a járvány miatt üresen állnak, és zenével töltse meg azokat a színpadokat, ahol az elmúlt években, évtizedekben a hazai és külföldi jazzélet nagyjai léptek fel. A HIGHLIGHTS BP. 20/21 koncertsorozat minden hónap negyedik keddjén kerül adásba a zenekar közösségi média felületein.

Minden rögzített koncerten felcsendülnek még sosem hallott kompozíciók, virtuális sétát tehetünk egy-egy legendás magyarországi klubban. Az epizódokban nem csak a zene kap szerepet, de megszólalnak a klubok tulajdonosai, alapítói, művészeti menedzserei, technikusai, akik elmesélik a hely történetét és beszélnek arról is, hogy hogyan élik meg a vírus okozta szélsőséges helyzetet. A közönség bepillantást nyerhet a budapesti koncerthelyszínek életébe a pandémia alatt, illetve visszatekintést is kaphat a budapesti jazzéletet történetéről.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk