Pünkösdi Világ-Virág Est – a HolddalaNap zenekar online koncertje

HolddalaNap zenekar

2021. május 27-én, csütörtökön 19.00 órakor folytatódik a HolddalaNap zenekar Világ-Virág Estek online sorozata, mely ezúttal pünkösdre fókuszál.

 

A zenekar 2021-re is azt tűzte ki célul, hogy muzsikájukkal segítséget nyújtsanak másoknak, ennek szellemében születtek meg a Világ-Virág estek, melyekkel 12 héten át egy-egy témát körbejárva muzsikákkal és mesékkel szeretnének segíteni kapcsolódni.

 

Világ Virág Estjeinket egy pünkösd hétfőn felvett koncerttel zárjuk. Pünkösd a közösség ünnepe: áradjon ki a lélek, s gyógyítsa sok sebünk, frissítse, tárja ki életünk! Adja a jó Isten, hogy új, áldott felismerések gazdagítsák életünket, az erős idők felfele nyissák szíveinket! Felfele muzsikálunk hát mi is: csodaszép helyszínről, napfényben a budaőrsi Kőhegyi Szeplőtelen Fogantatás Kápolna előtti ég fele nyíló helyszínről, ha áldott esők csepegnek pedig, akkor a Nepomuki Szent János Templomból csendülnek fel az áldott Pünkösdért hálát adó dallamok: népdalok, népénekek, más szerzők dalai s saját istenes énekeink.

 

Muzsikálnak:

Bolyki Sára - ének, ütőhangszerek
Draskóczy Lídia - hegedű
Gulyás Anna - ének
Szlama László - koboz, citera, ének

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk