Újabb dalműhely Sziámival az A38 Hajóról online (VIDEÓ)

2021. június 15-én, kedden 20.00 órától Fehér Anna, Szili Péter Susu és Usztics Péter közreműködésével folytatódik Müller Péter Sziámi Dalműhelye az A38 Hajón, amit online is nézhetünk.

Belépődíj 500 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szili Péter SUSU az elsők közt kapcsolódott be a NAPIDAL társszerzőjátékba: rögtön egy lenyűgöző videót küldött, és azóta már több nagylemeznyi dalhoz szerzett telitalálatos zenét, némelyikhez klipet is varázsolt.

Fehér Anna csak a finisben szerzett tudomást az egyéves történetről, de akkor mindjárt két dalt is megzenésített, és fel is énekelte őket telefonos videóra a saját gitárkíséretével. Most először hallhatjátok élőben a kaposvári színinövendék számait az ATMO kíséretével.

Az ATMO ezúttal nem "csak" hangszerelőként és előadóként szerepel a Dalműhelyben, hanem a Lenyelem című első saját Napidalos zenésítésükkel is.

Müller Péter Sziámi 2020-ban Napidal címmel közösségi játékot indított: egy éven át minden nap egy szöveget, ötletet vagy dalvázlatot oszt meg Youtube-csatornáján, melyeket bárki szabadon megzenésíthet. Az eddig közzétett, 300-nál is több dalötletre már legalább ennyi szerzőtárs jelentkezett: zeneovistól a Kossuth-díjasig megfordulnak köztük alkotók, továbbá fiatal és befutott zenekarok, szólisták hangolódtak rá itthon és külföldön a közös alkotásra. A Dalműhely Sziámival az A38 Hajón címen futó programsorozatban Sziámi dalokról, dalszerzésről és az alkotói folyamatokról beszélget a Napidalban is aktív szerzőtársaival, illetve az ő kész és fejlesztés alatt álló dalaik kerülnek bemutatásra.

 

Közreműködők

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József – dobok

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZGScfT_bX-A

 

ATEMPO.sk