ART MIX Festival Komáromban - részletes program

2021. június 25-én, pénteken 19.00 órakor szervezik meg a RÉV - A Magyar Kultúra Házában az idei Art Mix fesztivált.

Ott lesz többek között Ollé Erik, Olasz István, Varga Anikó, a Varkocs zenekar, Ficture és több neves Dj is.

Program

19.15 – 19.50  Irodalmi összeállítás Ollé Erik és Olasz István előadásában

20.00 – 21.00 Háy János: A Halottember (monodráma)
Játssza - Varga Anikó
Rendezte - Lévay Adina

Varga Anikó művésznő elvarázsol bennünket Háy János történetével. A halottember hősnője a második világháború után a férjét várja vissza a frontról, ám helyette a halálhíre és a koporsóba zárt teteme érkezik meg.

22.00 – 23.00 FICTURE – a komáromi Tokár Gábor multiinstrumentalista szóló koncertje.

Tokár Gabit sokan ismerik és szeretik a környéken. Sok zenei formációban szerepel, hozzánk most szólóban, Fictureként érkezik. Ambientes dallamait sokszor energikus dobokkal, elektronikus hangokkal rázza fel, igazi révületbe ejti a hallgatót.
16 éves kora óta megannyi zenekarban dobolt és fejlesztette zenei tudását, a zenekaraiban töltött évek mellett fedezte fel magának a technikai eszközök adta végtelen lehetőségeket és egyszemélyes zenei projektbe kezdett. Zenéjében a néhol komplex és erőteljes ritmikai alapot lágyabb analóg és digitális hangzásvilág, vagy épp torzított akusztikus hangok egészítik ki.

23.30 – 00.15 Varkocs zenekar – felvidéki folk, punk, ethno ötvözet

A Varkocs zenekar 4 nyelven szólaltatja meg a szlovákiai etnikumok dorombos emlékeit, emellett pajzán népdalokat és saját muzsikáit a legősibb magyar és szláv pogány hangszereken. Huligán folk, Folk Punk Csallóközből. A trencséni Pohoda Festivalon is részt vesznek ebben az évben.

00.00 – 03.00 Party a City Reboot csapattal (Arim, Infi, Psycho, Dilemma) a kisteremben

A rendhagyó vizuális csodákat DJ Zöld varázsolja a falakra.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk