Lakatos István és az ATMO zenekar - Kortárs szerzők az A38 Hajón online (VIDEÓ)

2021. június 29-én, kedden 20.00 órakor Lakatos István író, képregényrajzoló és illusztrátor érkezik Horváth László Imre vendégeként a Kortárs szerzők az A38 hajón sorozat keretében, melyet online is láthatunk.

Belépő a helyszínen 500 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Képregényeiben a fantasy, sci-fi és horror világából egyaránt merítve emberevő óriások, tűzmanók, trollok vagy éppen gőzűrhajók bukkannak fel – különleges illusztrációi és baljós-bájos történetei belopták magukat nemcsak gyerekek, de felnőttek szívébe is.

Első illusztrációi és képregényei a Pázmány Campus egyetemi újságban jelentek meg, majd az Új Ember ifjúsági lapjába, a Teofilba írt filmajánlókat és készített képregényeket. Első hosszabb képregénye egy Poe-feldolgozás volt, az Egy hordó amontillado. Akárcsak a Lencsilány című képregényével robbant be 2010-ben a köztudatba, majd sorra jelentek meg regényei, melyek nemcsak gyerekek, de az örök felnőttek körében is népszerűek. 2011-ben látott napvilágot Dobozváros című regénye, amellyel megnyerte az Év Gyermekkönyve 2011 díjat, 2014-es Óraverzum című kötetét pedig megválasztották év ifjúsági regényének.

Az est során közreműködik az ATMO zenekar és Dj Lee n’gum.

Az ATMO zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József – dobok

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk