Zene a fák alatt - Détár Enikő és Sztárek Andrea Nagymegyeren

Zene a fák alatt - Détár Enikő és Sztárek Andrea Nagymegyeren

2021. augusztus 28-án, szombaton 19.30-tól a nagymegyeri termálfürdő sétányán Détár Enikő és Sztárek Andrea mutatja be A NŐ! című zenés előadát, majd a Titkok a hálószobából című új filmjüket lehet megtekinteni a SNITT Zene a fák alatt sorozata keretében. Ezt követően kötetlen beszélgetére kerül sor a művésznőkkel.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

19.30 A NŐ! - színdarab - Détár Enikő és Sztárek Andrea

Fiataloknak, időseknek, szingliknek, családanyáknak, nagymamáknak, barátnőknek. A művésznők a női lét szerepét, fontosságát viszik színpadra, születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig.

Mindezt rengeteg humorral, nevetéssel csodálatos, ismert slágerekkel fűszerezve. (Cserháti Zsuzsa – Árva fiú, Cserháti Zsuzsa – Édes kisfiam, Mamma mia egyveleg…)

Miért jó Nőnek lenni? Mi a Nő szerepe egy házasságban? A BOLDOGÍTÓ IGEN kimondása után, nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen szeretett férjünk minden terhet levesz a vállunkról. Mos, főz, takarít, gyermeket nevel…eközben, mi Nők, kényelmesen élvezzük a gondtalan életet. Ismer valaki ilyet? Nah mi nem, de elmeséljük, hogyan néz ki ez a valóságban.

 

20.30 Titkok a hálószobából (2021) - filmvetítés

Détár Enikő és párja Kiss Péter a pandémia alatt, saját lakásukban forgatták le a Topolcsányi Laura darabjából Sztárek Andrea rendezésében készült filmet.

Mit akarhat egy férfi a nőtől, akit a maga módszereivel megszerezni képtelen? Válhatunk-e fegyőrévé egykori fogvatartóinknak? Vérezhet-e jobban a lelkek sebe, mint amit egy pillangókés vág? Letaglózó valóság, ahol a vég sokkal közelebb kerül mindannyiunkhoz, mint azt akár egy órával ezelőtt képzeltük.

Topolcsányi Laura darabját Sztárek Andrea rendezte egy nehéz, hosszú sóhaj tanulságokkal teli, izgalmas meséjévé.