Dos Diavolos - Ganxsta Zolee és Takács Vilkó koncertje Komáromban

Dos Diavolos - Ganxsta Zolee és Takács Vilkó koncertje Komáromban

2021. szeptember 18-án, szombaton 20.00 órától a komáromi Borozóban ad koncertet a Dos Diavolos, azaz Ganxsta Zolee és Takács Vilkó.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.

Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük. De hozzá kapcsolhatjuk a MEN In The Box (Alice in Chains), a Nirvana Tribute, Hollywood Rose (Guns N’ Roses tribute) formációit is. Sőt, 10 éve foglalkozik egy szál gitáros estekkel.

Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson. 2019-ben indították útjára azt az akusztikus duót , ahol klasszikus blues és rockabilly dalok mellett saját szerzemények is felcsendülnek. A formáció pedig a Dos Diavolos nevet kapta. 

ATEMPO.sk