Babaváró Party - musical komédia Nagymegyeren - ÚJ IDŐPONT!

Babaváró Party - musical komédia

ÚJ IDŐPONT! 2022. március 25-én, pénteken 19.00 órától lesz látható A Bohém Társulat Babaváró Party című musical komédiája két felvonásban Nagymegyeren, a Városi Művelődési Központban.

Belépő 13 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Egy fiatal pár megtudja, hogy gyermekük lesz, és jó szokás szerint, ünnepséget rendeznek, ahová meghívják pár barátjukat, és a lány családját. Ám az este nagyon hamar világossá válik, hogy nem olyan lesz, mint ahogy az ők elképezték. Ugyanis a főszereplő lány édesanyja, Jutka nem éppen egy visszafogott édesanya. Nem tudja elfogadni a korát, és az italt sem veti meg, Karolina, a főszereplőnk roppant kellemetlen helyzetekbe kerül, a legrosszabb álmai válnak valóra. Ehhez a barátok próbálnak pozitívan állni, de valahogy állandó konfliktus helyzetek alakulnak ki. Karolina párja, Márk védeni próbálja kedvesét, de Jutkával szemben nincs esélye. Karolina barátai, Era, Bobo, Géb, Manyi, az állandó konfliktus rájuk is hatással lesz. Manyi és Géb szerelme nem éppen a legjobb pillanatokat éli meg, ezért felmerül a kérdés, menni, vagy maradni? Hétköznapi problémákat tár elénk az előadás. Második felvonásban meglepő fordultból sem lesz hiány, mikor megérkezik Truzsu, egy spiritiszta jósnő. Aki kellőképpen felcsigázza a kedélyeket, mikor kiderül, hogy Karolina húga, Micike, végig hazudott egy külföldi iskola során. Bonyodalmak tömkelege, családi viszályok, pánik rohamok, szerelmek, hétköznapi problémák, egy előadásban. Hogy van-e megoldás? Természetesen van, egy szó! SZERETET, hiszen ez mindenre képes!

 

Szereplők

Jutka - Fésűs Nelly
Márk - Timkó János
Karolina - Rigler Renáta
Era - Javorszká Éva
Micike - Horváth Csenge
Géb - Putnoki László
Manyi - H. Varga Tamás
Bobo - Kohautek Csaba
Truzsu - Babják Annamária

ATEMPO.sk