Regős Mátyás és az ATMO zenekar - Kortárs szerzők az A38 Hajón online (VIDEÓ)

Regős Mátyás és az ATMO zenekar - Kortárs szerzők az A38 Hajón online (VIDEÓ)

2021. december 21-én, kedden 20.00 órakor Regős Mátyás író érkezik Horváth László Imre vendégeként a Kortárs szerzők az A38 hajón sorozat keretében, melyet online is láthatunk.

Belépő a helyszínen 500 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

"Égő cigarettámat sziszegni hóba dobtam, a tüdőm szúrni kezdett, csak akkor nyugodtam meg kissé, mikor már otthon hallgattam a horkolást, a szuszogásokat, és kihűlt arcomat a falak testmelegéhez szorítva dudorásztam, hogy nincs fenn más, csak a drága szent pár."

 

Regős Mátyás a PPKE-BTK Kiváló művész ösztöndíjasa, Móricz Zsigmond irodalmi alkotói ösztöndíjas, Khelidón-díjas író. 2015-től rendszeresen publikál irodalmi és művészeti folyóiratokban, 2017-től az Előretolt Helyőrség Íróakadémia, 2020-tól a KMI12 tagja. 2019-ben jelent meg első verseskötete a Patyik Fedon élete, 2020-ban pedig első regénye Tiki címmel. 2020-ban megnyerte a József Attila Emlékhely IV. szonettpárbaján, 2021-ben a Magyar Írószövetség Regényes természet c. regényíró pályázatán.



Az est során közreműködik az ATMO zenekar és Dj Lee n’gum.

Az ATMO zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József – dobok

 

 

ATEMPO.sk