Szív utca - Molnár Tamás lemezbemutató koncertje ONLINE is

2022. február 12-én, szombat 20.00 órától Molnár Tamás régóta dédelgetett első, Szív utca című szólólemezét mutatja a budapesti Müpában, amit ONLINE is közvetítenek.

Az Anti Fitness Club és a JETLAG zenekarok frontembere, valamint számtalan hazai előadó slágereinek szövegírója akusztikus estjeivel már önállóan is bizonyított, ezúttal azonban kamara-hangszereléssel, csellókvartettel kiegészülve, illusztris vendégénekesek társaságában szólaltatja meg új szerzeményeit. Természetesen zenekarainak klasszikusai sem maradhatnak ki, de olyan dalokat is ígér, amelyekben szövegíróként vett részt, így ezek kizárólag a Müpában szólalnak meg a szerző előadásában.

 

ITT NÉZD ONLINE

 

A zenekar

Molnár Tamás - ének, gitár
Juhász Attila - zongora
Farkas Izsák - hegedű
Lapis Botond - gitár
Simonyi Zádor - dob
Simkó-Várnagy Mihály - cselló, basszushangszerek
Group4celli - csellókvartett
Molnár Gábor, Mészáros Tamás – vokál

Vendégek

Szakács Gergő (Follow The Flow)
Szivák Zsolt (Cloud9+)
Koszi Janka
Marge

 

Molnár Tamás énekes, dalszerző lassan két évtizede van jelen a színpadon és a háttérben is. A 2010-es évuek közepéig az ország egyik legnépszerűbb rockzenekarát, az Anti Fitness Clubot vezette, 2016 óta pedig JETLAG néven ismert elektropop duójával aktív. Szövegíróként dolgozott már a hazai popszcéna krémjével, de underground zenekarokkal is. A Fonogram és többszörös VIVA Comet díjas előadó 2020-ban „A Dal” legjobb dalszövegírója lett, és ugyanebben az évben a Petőfi Zenei Díj - Év dalszövegírója elismerést is megkapta. Molnár Tamás első szólóalbumának dalai a Müpa Fesztivál Színházában szólalnak meg először élőben.

 

 

A Szív utca címre keresztelt nagylemezt, valamint két zenekara külön erre az alkalomra készült kamara-hangszereléseit is itt mutatják be. Az este középpontjában a dalpremierek, a megszokottól elrugaszkodott átiratok és a rendhagyó együttműködések állnak.

ATEMPO.sk