Ünnepi megemlékezés az Esszencia zenekarral Érsekújvárban

2022. március 15-én, kedden 17.30-tól ünnepi beszéddel és koszorúzással egybekötött megemlékezést tartanak Érsekújvárban, a Csemadok-székház előtti Czuczor Gergely szobornál.

Ünnepi szónok Raffay Ernő, történész.

A megemlékezés után a Lakatos Róbert vezette Esszencia zenekar ünnepi koncertjére kerül sor a Csemadok-székház nagytermében.

Mindenkit szeretettel várnak. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Népzene, klasszikus zene és jazz, idős és fiatal, régi és új, nő és férfi, vidám és szomorú, hagyományos és progresszív. EZ AZ ESSZENCIA…

…ahol a világ sokszínűségéből fakadó ellenétek éppolyan természetességgel léteznek együtt és egymás mellett a zenében, amire a való életben is vágyunk, tisztelve egymást, tanulva a másiktól.

Az Esszencia Produkció nem hasonlítható más, hagyományos népzenét játszó zenekarokhoz.

Tagjai kiforrott, egyénenként már elismert előadó- és zeneművészek találkozása. Együtt muzsikálásuk abbéli örömüknek kifejezése, hogy sokféleségükben megtapasztalhatják az egységet és ezáltal létrehoznak egy csakis rájuk jellemző belső harmóniát.

Vállalva az ehhez szükséges nyitottságot, képesek megszólaltatni a világ hangjának egy csakis rájuk jellemző, őszinte és persze jellegzetesen magyar, lecsöpögtetett Esszenciáját.

 

Tagok

Bognár Szilvia - ének
Lakatos Róbert - klasszikus brácsa, hegedű
Balogh Kálmán - cimbalom
Kunos Tamás - népi brácsa
Bognár András - nagybőgő
Kováts Gergő - tenor-, szopránszaxofon

ATEMPO.sk