A Vox Mirabilis Kamarakórus ünnepi hangversenye Ipolyságon

Vox Mirabilis Kamarakórus

2022. március 12-én, szombaton 19.00 órakor a Vox Mirabilis Kamarakórus ünnepi hangversenyére kerül sor Ipolyságon, a Nagyboldogasszony Plébániatemplomban.

A kórus karnagya Zemlényi Katica, a Magyar Kultúra Lovagja.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A Vox Mirabilis Kamarakórus ma az egyike Magyarország legaktívabb, legkreatívabb együtteseinek. Nevüket határon túl, csaknem egész Európában ismerik. Legmagasabb zenei minősítésük: ARS MAGNA diploma.

A Vox Mirabilis Kamarakórus összetartó, fizikálisan kemény teherbírású, mentálisan erős közösség, ahol együtt valósul meg a művészeti és a lelki élmény, így a kórustagoknak és a kórusvezetőnek szoros közösségi kapcsolata van egymással. Szolgálat-szeretet-egyetértés – ez új dimenziót és még nagyobb értéket ad a koncerteknek.

A kórus számtalan koncertet, kórustalálkozót és szakmai programot szervez, hosszú évek óta önálló hangversenybérletük van. Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekessel és a Szent Efrém Férfikarral rendszeresen együtt koncerteznek. Az elmúlt években nemzetközi hírű kórusokkal, művészekkel, karmesterekkel koncerteztek együtt, nemzetközi fesztiválokon léptek fel. Több éve Bécsben karácsonyi koncertturnén énekelnek. Rendszeres meghívottjai a Magyar Állami Operaház Diótörő Fesztiváljának, fellépnek a Mátyás Templomban is.

ATEMPO.sk