Húsz(+2) esztendő - Kicsi Hang és Apák koncert lesz Tornalján

Húsz(+2) esztendő - Kicsi Hang és Apák koncert

2022. április 8-án, pénteken 18.00 órakor ad nagykoncertet a Kicsi Hang verséneklő együttes Húsz(+2) esztendő címmel a tornaljai Városi Művelődési Központban.

A Menyhárt József, Lantos Borbély Katalin összetételű duó az elmúlt több mint húsz évet foglalja össze.

Meghívott vendégzenekar a frissen alakult felvidéki és anyaországi zenészekből álló Apák együttes Menyhárt József vezetésével. Vontszemű Miklós zongoraművész mellett Tóth Balázs szaxofonon, Szigeti Dezső gitáron, Valastyán Tamás ütőhangszereken, Köpöncei Dániel basszusgitáron, Belkovics István pedig énekével teszi teljessé és feledhetetlenné a hangzást.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A 2000-ben alakult Kicsi Hang együttes tagjai által megzenésített versek gitárra, egy másik kísérőhangszerre és énekhangra készülnek. Megalakulásuktól fogva számos hazai és külföldi meghívásnak tettek eleget, és önálló koncerteket is adtak. Az együttesnek eddig nyolc hanghordozója jelent meg. A Kicsi Hang az elmúlt évtizedekben a felvidéki magyar zenei élet egyik meghatározó formációjává vált.

ATEMPO.sk