Continoom koncert Somorján

Continoom koncert Somorján

2022. április 2-án, szombaton 20.00 órától a Continoom modern metal banda ad koncertet a somorjai Sup Sup Music Clubban, tavaszi turnéja keretében.

Belépő 5 euró, kapunyitás 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Schrott Péter neve a magyar zenei életben sokak számára ismert lehet: a Tűzmadár zenekar énekesét a legtöbb rock és metal rajongónak már nem kell bemutatni, míg a TV nézők 2013-ban a The Voice- Magyarország hangja TV-s tehetségkutatóban találkozhattak vele, ahol a zsűri a legjobb rockhangnak minősítette. A Continoom 2014-ben indult útjára szóló projektként, ami rövidesen három, majd négy fős zenekarrá bővült. 7 év alatt 13 videoklip, számos feldolgozás és saját dal jelent meg, zenéjükben a metal-t break beat-tel, dub step-pel és más, nem elektronikus zenei műfajokkal fúzionálják. A zenekar már több országos turnét, hazai és külföldi klub- és fesztivál fellépést tudhat maga mögött, valamint olyan zenekarok előtt vendégeskedhetett, mint a Tankcsapda, a Leander Rising, a Kalapács és a Moby Dick. 2021-ben a Continoom-ot a Fülsebagoly martonvásári döntőjének első helyezettjeként jutalmazták, ami a zenekar eddigi legnagyobb szakmai elismerése. A Continoom egy színpadi energia robbanás, egy pozitív üzenet, ami zenei sokszínűségével és modern hangzásával képes eljutni bármilyen közönséghez.

ATEMPO.sk