KerecseN és Continoom koncert Komáromban

KerecseN és Continoom koncert Komáromban

2022. április 22-én, pénteken este a Continoom modern metal banda és a helyi KerecseN ad koncertet a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Belépő 4 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

20.00 Kapunyitás
21.00 CONTINOOM
22.15 KERECSEN

 

Háborúkról szól majd a KerecseN második albuma – Interjú Varga Zsolttal és Rózsás Attilával

 

Schrott Péter neve a magyar zenei életben sokak számára ismert lehet: a Tűzmadár zenekar énekesét a legtöbb rock és metal rajongónak már nem kell bemutatni, míg a TV nézők 2013-ban a The Voice- Magyarország hangja TV-s tehetségkutatóban találkozhattak vele, ahol a zsűri a legjobb rockhangnak minősítette. A Continoom 2014-ben indult útjára szóló projektként, ami rövidesen három, majd négy fős zenekarrá bővült. 7 év alatt 13 videoklip, számos feldolgozás és saját dal jelent meg, zenéjükben a metal-t break beat-tel, dub step-pel és más, nem elektronikus zenei műfajokkal fúzionálják. A zenekar már több országos turnét, hazai és külföldi klub- és fesztivál fellépést tudhat maga mögött, valamint olyan zenekarok előtt vendégeskedhetett, mint a Tankcsapda, a Leander Rising, a Kalapács és a Moby Dick. 2021-ben a Continoom-ot a Fülsebagoly martonvásári döntőjének első helyezettjeként jutalmazták, ami a zenekar eddigi legnagyobb szakmai elismerése. A Continoom egy színpadi energia robbanás, egy pozitív üzenet, ami zenei sokszínűségével és modern hangzásával képes eljutni bármilyen közönséghez.

ATEMPO.sk