Lesz még nyár! - José és a Rockmisszió jótékonysági koncertje Gútán

Lesz még nyár! - José és a Rockmisszió jótékonysági koncertje Gútán

2022. április 22-én, pénteken este újra két banda lép színpadra a gútai Városi Művelődési Központban.

Koncertet ad Felvidékről a José LIVE! és a Rockmisszió.

Belépő 5 euró, a bevételt pedig a kárpátaljai magyaroknak ajánlják fel. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Vadonatúj José-dal is szerepel a jótékonysági koncerten, a Rockmisszió pedig duplázik

 

Program

18.30 Kapunyitás 
19.00 Rockmisszió
21.00 José LIVE!

 

Ropog József (José), José LIVE!

"A zenei alapokat már hat éves koromtól kezdtem elsajátítani a Komáromi zeneiskolában. Nagyjából 14 éve kezdtem el verseket írni, amelyek aztán rap szövegekké alakultak. Az évek alatt lassacskán megtanultam saját magamnak megírni az alapzenéket, lépésenként felépítettem egy házi hangstúdiót, így saját kezemben tartom a dalszerzés teljes alkotói folyamatát. 2019-ben érkezett egy meghívás a 2020-as Komáromi napokra (amely aztán sajnos elmaradt) azzal a feltétellel, hogy legalább egy, vagy kettő hangszeren játszó zenész legyen fent velem a színpadon, hogy valamilyen szinten élőben szólaljanak meg a dalok. Így indult el a zenekar szervezése, amelyből végül egy teljes öttagú zenekar vált. A José LIVE zenekar ebben a felállásban 2021 tavasza óta létezik - Szabó Andor (basszusgitár), Kerekes Levente (szólógitár, vokál), Kosztolányi Péter (billentyűk), Gál Sándor (dobok) és Ropog József, José (rap, ének)."

 

 

Rockmisszió

A Rockmisszió zenekar egy olyan csapat, amely generációkat köt össze ugyanúgy a közönség között, mint a színpadon egyaránt. A zenekari tagok között három generációs korkülönbség van. Jól tudják, hogy ez nagy kihívás, de a zenekar ezt misszióként éli meg: összekötni az idősebb generációt a fiatallal a rock zenén keresztül.
Olyan magyar, angol és szlovák rock nóták kerülnek előadásra, melyeket a közönség már régen, vagy egyáltalán nem hallott.  

ATEMPO.sk