A vitéz, a kalóz meg a nagymama - Halász Judit koncertje Párkányban

Halász Judit

2022. május 22-én, vasárnap 16.00 órától kerül sor Halász Judit családi koncertjére gyerekeknek és felnőtteknek A vitéz, a kalóz meg a nagymama címmel, a párkányi Városi Művelődési Központban.

Belépő 10 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát. Színészi pályafutásával párhuzamosan Halász Judit új műfajt teremtett előadóművészként, és mondhatjuk, generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Halász Judit a Vígszínház tagja, a magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari- díjjal, Érdemes Művész kitüntetéssel jutalmazta eddigi munkáját, és ami számára rendkívül értékes: a gyerekek - Magyarországon elsőként – a Mosoly- Rend lovagjának választották. Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.

 

A zenekar

ANTI TAMÁS - akusztikus gitár, mandolin, szájharmonika, ének
BARTHA TIBOR - billentyűs hangszerek, hegedű, furulya, ének
FÖDŐ SÁNDOR - basszusgitár, ének
BARNA ZOLTÁN "CSIBI" - dob, ütőhangszerek
MÓRICZ MIHÁLY - elektromos és akusztikus gitár, ének

ATEMPO.sk