A B52 formáció klubkoncertje Komáromban

2022. június 4-én, szombaton 20.30-tól a komáromi Pice klub színpadán ad koncertet a legendás zenészekből álló B52 formáció.

Belépő 15 euró. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A zenekar

Dobok: Czébely Csaba (Pokolgép, Keresztes Ildikó, Wisdom, Helland)
Basszusgitár: Ács András (Omen)
Gitár: Szűcs Janó (Keresztes Ildikó Band, Jessie Galante)
Billentyűs hangszerek: Jankai Béla (Dinamiit, Prognózis, Omega)
Ének: Kálmán György (Dinamit, István a király, Vazul vére, Triász)

 60 éves Jankai Béla, aki világsztárokkal is zenélt

 

A 2014-ben alakult zenekar első koncertje egy baráti születésnap volt, Béla 52. A jól sikerült örömzenélésben már érezhető volt, hogy ebben a csapatban több van, számos koncert felkérés után elindultak a próbák, az új dalok megírása és az első közös koncertről megmaradt névvel - B52 - elindult a csapat. 2015-ben első LP-vel jelentkeztek, melyen 3 dal szerepelt: Tűz és jég, Szeresd így, Csak a szél. A dalok hamar felkeltették a közönség és a média érdeklődését, a teljes 12 dalos album 2017-ben jelent meg. A koncerteken elhangzanak a legújabb dalok, de alkalmanként a múltból is idéznek, hisz nem lehet letagadni a zenekar tagjainak régebbi szerzeményeit, vagy a múltbeli eredeti előadókénti közreműködéseiket. Ilyenek a Prognózis, P.Mobil, P.Box, Varga Miklós Band, Jessica Galante, Dinamit, stb....zenekarok. 

 

 

ATEMPO.sk