A Hodek tesók és zenésztársaik koncertje Léván

A Hodek tesók

2022. május 14-én, szombaton 18.00 órától a komáromi Hodek tesók, azaz Hodek Áron és Hodek Dávid Radovan Tariška (szaxofon), valamint Eugen Vizváry (billentyűk) kitűnő zenészek társaságában adnak koncertet a lévai zsinagógában, a Lévai Városnapok keretében.

A tizenegy éves Hodek Áron egyike a világ legismertebb zenész „csodagyerekeinek”. AronTheBassist csatornájára feltöltött videóit a social média különböző felületein milliók látták már, aminek köszönhetően lehetősége adódott olyan zenészekkel dolgozni, mint Devin Morrison, Doobie Powell, a 1500’ or Nothing és még sokan mások. Még olyan híres zenészek, mint Chris Brown, Justin Bieber, vagy Timaland is megosztották a videóit. Áron saját zenéi bátyja, a szintén kiemelkedő tehetségű Hodek Dávid dobos, producer segítségével öltenek formát. A Szlovákiában működő The PocketCrew triót is ők ketten hozták létre, és immár több mint három éve játszanak együtt ebben a formában.

PREMIER: Megérkezett Hodek Áron első saját száma, a Never Give Up

Belépő 20 euró, kedvezményes 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Fellépők

Radovan Tariška – szaxofon
Hodek Áron – basszusgitár
Eugen Vizvary – billentyűs hangszerek
Hodek Dávid – dob

ATEMPO.sk