Fényes Szabolcs csillaga – zenés vígjáték Alsóbodokon

Fényes Szabolcs csillaga – zenés vígjáték

2022. július 24-én, vasárnap 18.00 órától kerül bemutatásra a Fényes Szabolcs csillaga című zenés életrajzi vígjáték az alsóbodoki szabadtéri színpadon, a XX. Generációk Találkozása keretében.

Az előadással Fényes Szabolcs munkássága, művészete előtt tisztelegnek születésének 110. évfordulója alkalmából. A történet felöleli a múlt század legnagyobb részét. Vígjáték, de a zsebkendők is előkerültek.

A darab írója Klemen Terezia, játékmester Hajdú László.

Az egyfelvonásos darabot két kiváló művész adja elő, Nagy Ibolya Déryné-díjas operettprimadonna, színésznő és Csengeri Attila eMeRTon-díjas operett-és musicalszínész.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Csodálatos szerelem volt Fényes Szabolcs és felesége, Csikós Rózsi között, amely egészen halálukig tartott. A darabban a vidám és mindemellett történelmileg is hű próza mellett híres zeneszámok, majd utána egy koncert következik, ahol a legismertebb Fényes slágerek hangzanak el, amit együtt énekelnek a közönségfel. A szereplők több személyt is megszemélyesítve vezetik végig a nézőket ennek a fantasztikus zseni életújának állomásain.

ATEMPO.sk