Vadkerti Imre és zenészbarátai koncertje Komáromban

Vadkerti Imre és zenészbarátai koncertje Komáromban

2022. augusztus 17-én, szerdán 20.00 órakor a komáromi Tiszti Pavilon szabadtéri színpadán adnak koncertet Vadkerti Imre és zenészbarátai.

A belépő 7 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Közreműködők

Zsapka Attila
Sipos David
Gáspár Álmos
Bertok Pityu
Vadkerti Imre

 

Vadkerti Imre színész-énekes pályafutása korai éveitől kezdve jelen van mind a zene, mind a színház világában. Hangi adottságai és énekesi tehetsége révén minden műfajban otthonosan mozog, a rockzenétől az operetten át a musical világáig.

A művész 2008-ban a Társulat című televíziós szereplőválogatáson elnyerte Koppány szerepét az István, a király című rockopera huszonöt éves jubileumi előadásában. Az előadássorozatban nyújtott emlékezetes alakítása révén széles körű ismertséget szerzett. Az elmúlt évek során többek között a Honfoglalás című rockopera Árpád vezéreként aratott sikert számos színpadon. Jelenleg a Magyar Lovas Színház előadásaiban szerepel.

2011 óta a folk-rock műfajban legendássá vált Kormorán együttes énekese, frontembere. A hazafias rock műfajának méltó képviselője. Előadóművészként számos helyen fellépett, Európában és a tengeren túlon is, művészetével hozzájárulva a magyarságtudat erősítéséhez. 2013-ban művészi tevékenységének és Felvidék zenei életéért végzett munkájának elismeréseként elnyerte a Harmónia Szlovákiai Magyar Zenei Díjat.

ATEMPO.sk