Csirkebefőtt - a L’art pour L’art Trió előadása a II. Királyrévi Humoresten

Csirkebefőtt -  a L’art pour L’art Trió előadása a II. Királyrévi Humoresten

2022. szeptember 23-án, pénteken 19.00 órakor a neves L’art pour L’art Trió látogat el a királyrévi kultúrházba az idén már második alkalommal megrendezésre kerülő Királyrévi Humorest keretében.

Az abszurd humort játszó L’art pour l’art Társulat - melybe a Trió is beletartozik - 1986-ban alakult. Egyedülálló produkciójukkal új színt hoztak a magyar humor és színjátszás palettájára, mellyel kisebbfajta művészi forradalmat indukáltak.

Közreműködik Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

A belépőjegy elővételben 8 euró, míg a helyszínen 12 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Megjelenik az este folyamán a legendásan „zseniális” öreg, Besenyő Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni!

Színpadra lép a rózsaszín frizurás, pöttyös ruhás, de makulátlan lelkű Besenyőné Bényei Margit, akit kislánya, a nagyfogú Zigóta tart rettegésben megválaszolhatatlan kérdéseivel!

Könyörtelenül támad Naftalin Ernő ötletológus, aki jó szokása szerint piszkálja a közönséget, aztán a harsány Leopold, aki sajátosan értelmezett diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. Az est hívatlan vendége Pandacsöki Boborján is, aki minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Előtérbe tolakszik még Kíváncsi Hajnalka és vendége, Olyanember Béééla, a finn Alka és Pakka bábduó, Miszticsello, a nem tehetséges illúzionista, és még sokan, akik mások.

ATEMPO.sk