A Gyöngyhajú Lány Balladája - Omega Musical Komáromban

2022. október 9-én, vasárnap 15.00 és 19.00 órai kezdettel kétszer is bemutatják a nagyszabású Gyöngyhajú Lány Balladája címet viselő Omega Musicalt a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére pedig 21 szenzációs Omega-sláger lesz látható és hallható.

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány. Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

A belépőjegy ára 29 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szereposztás
Sánta László -Trombitás Frédi
Békefi Viktória - Kriszta
Fésűs Nelly - Anya
Lux Ádám - Apa
Kósa Zsolt - Portás/hold

 

Dalok
Start
Hűtlen Barátok
Holló
Fekete Pillangó
Nem tudom A Neved
Kötéltánc
Ha Én Szél Lehetnék
Gyöngyhajú Lány
Petróleumlámpa
Őrültek Órája
Nyári Éjek Asszonya
Hazug Lány
Napot Hoztam Csillagot
Régi Csibészek
Boldog Angyalok
Ezüst Eső
Trombitás Frédi
Addig Élj
Meghívás

ATEMPO.sk