Pozsonyban koncertezik a Tankcsapda és a Phoenix RT

Pozsonyban koncertezik a Tankcsapda

2022. október 29-én, szombaton este a pozsonyi óvárosban található Randal Club szolgál helyszínéül a Tankcsapda újabb koncertjének.

Vendégük a csallóközcsütörtöki Phoenix RT.

Kapunyitás 19.00 órakor. A belépőjegy ára 15 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Program

19.00 Kapunyitás
19.30 Phoenix RT
21.00 Tankcsapda

 

 

A debreceni együttes azon kevés rendszeresen koncertező bandák közé tartozik, akik nem csak itthon, hanem már számos európai országban is sikeresek.

Hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet kiemelkedő pontját képezi, mely mind a mai napig mit sem veszített népszerűségéből.

A Tankcsapdában Lukács László énekel és basszusgitározik, Sidlovics Gábor gitározik, Fejes Tamás dobol.

Az elmúlt évek alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm került kiadásra, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el.

Legfontosabb lemezeik: A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012).

ATEMPO.sk