Oly korban éltem én – a Trepp Platform előadása Komáromban

Oly korban éltem én – a Trepp Platform előadása Dunaszerdahelyen

2022. október 30-án, vasárnap 19.00 órától lesz látható az Oly korban éltem én című előadás a Trepp Platform színészeivel Komáromban, a RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Belépő 8 euró, a belépés regisztrációhoz kötött. Regisztráció a trepptheater@gmail.com emailcímen. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Színészek

Hégli Bence
Hostomsky Fanni
Katona Eszti
Melecsky Kristóf
Szebellai Dániel

 

Oktatási szakértő érkezik a minisztériumból. Az iskola felbolydul. Az oktatási szakértő új tanterv bevezetéséről beszél, mely gyorsan és hatékonyan reagál a közeljövő kihívásaira, például a klímaváltozás mentén kialakuló súlyos válságokra. Az új tanterv alapjaiban forgatja fel a hagyományos iskolai kereteket. A tanárok megosztottak, a diákok vitatkoznak, a szülők egy része tiltakozik, mások üdvözlik a változásokat.

Mire való az iskola? Milyen kihívások várnak a felnövekvő generációkra? Milyen tudásra van szüksége a XXI. század emberének?

Előadásunk és a hozzá kapcsolódó interaktív színházi formák lehetőséget adnak arra, hogy a színészek és a közönség közösen gondolkodjanak a fenti húsbavágó kérdéseken. A darab része a vita, az érvelés, a nézők véleményének szabad kinyilvánítása, amely során közösen résztvevői színházra teszünk kísérletet.

Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk. Időtartama nagyjából 100 perc.

ATEMPO.sk