Beszélgetés Eperjes Károly színművésszel Komáromban

2022. november 11-én, pénteken 16.00 órai kezdettel a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában kerül sor a Kikötő - Polgári szalon szervezésében megvalósuló újabb eseményre, melynek vendége ezúttal Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, házigazdája pedig Bödők Gergely történész lesz.

Miért szeretett volna olimpiai bajnok lenni és miért nem lett végül lelkész? Mennyire szédült meg az Eldorádó sikere után és hogyan vált egy bohém fiatalból mély hitéről naponta tanúságot tevő színész? Hogyan tudta kezelni lelki fordulatait és honnan vette az erőt az Istenhez való visszataláláshoz? Van-e különbség abban, ahogy a sikereit tudja kezelni és ahogy a kudarcait? Melyik szerepet bánja azért, hogy nem vállalta el, és melyiket azért, mert igen? Miért vívódott azon, hogy eljátssza saját filmje, a Magyar Passió főszerepét? Mi a különbség tehetség és képesség között?

Beszélgetés szívről, hitről, tanításról és egy életmű nagy alakításairól a magyar film- és színháztörténet egyik legismertebb aktív alakjával, amely során a fenti kérdésekre is megpróbálnak válaszokat adni.

A belépő 1 euró, vagy tetszőleges összeg. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk