Szép Bence, Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestje Marcelházán

2022. november 12-én, szombaton 19.00 órakor a marcelházi kultúrházba érkeznek a Humorest című esemény legújabb felvonása keretében a magyar humor ismert alakjai: Szép Bence és az Aradi - Varga páros.

A Humorest első fellépője a szombathelyi születésű humorista és bűvész, Szép Bence, aki többször is fellépett már a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban (TV2), az MTV különböző műsoraiban (Mondom a magamét, szilveszteri kabarék), az ATV Dumakabaréjában, valamint a Magyar Rádió Kabarématiné és Rádiókabaré című műsoraiban műsorvezetőként és humoristaként.

Őt követi a népszerű az Aradi-Varga páros, akik együttes erővel dolgoztatják majd meg a rekeszizmokat. Aradi Tibor humorista pályafutása 1992-ben vette kezdetét, az azóta eltelt évtizedekben pedig a Szeszélyes évszakok – Maksa híradójában, a Juventus Rádió reggeli műsorában, a Mikroszkóp Színpad tagjaként is találkozhattunk vele. 2008 óta a Rádiókabaré összes műsorában szerepelt. A Mikroszkóp Színpad Szójjá be! című első stand-up comedy estjében is szerepelt. 2015-ben a Rádiókabaréban nyújtott munkássága elismeréseként elnyerte a Karinthy-gyűrűt.

Az összeszokott humorista-páros másik tagja, Varga Ferenc József a műfaj egyik legtermékenyebb szerzője és előadója. 1994-től fellépett a Rádiókabaréban, 1999 és 2010 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt. A Hócipő szatirikus lapnak jelenleg is munkatársa. Szintén Karinthy-gyűrűs, melyet 2012-ben kapott meg a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőjeként. Három könyve jelent meg, a legutóbbi, Mondom a Ferinek, Tibi című Aradi Tiborral közösen. 2017-től Aradi-Varga Show címmel önálló műsort indított az ATV-n Aradi Tiborral. A páros rendszeresen fellép a Rádiókabaréban, a Comedy Central csatornán és a Showder Klub műsorában, újabb és újabb írásaikkal.

Poénok áradata, nevetéstől könnyes szemek és egy kis harapnivaló is várja a szórakozni vágyókat.

A belépőjegy ára 14 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk