Volt egyszer egy táncdalfesztivál - a Fedák Sári Színház produkciója Gútán

2022. november 13-án, vasárnap 17.00 órakor a gútai Városi Művelődési Központ biztosít helyet a Volt egyszer egy táncdalfesztivál című zenés műsornak, melyet a soroksári Fedák Sári Színház előadásában élő zenekarral, tánckarral és Sárkány Krisztián vezényletével tekinthetünk meg. Az esemény sztárvendége pedig Schwartz Dávid énekes-előadó, musical színész és énektanár lesz, aki a 2012-es The Voice Magyarország Hangja című műsor döntőjéig menetelt.

Emlékezzünk azokra az időkre, amikor televízió főműsoridejében a nagyvárosokban elnéptelenedtek az utcák, csend honolt a tájon. Ilyenkor mindenki az egyetlen magyar tévéadó műsorát nézte, hogy megtudja, hogy az elkövetkező hetekben, hónapokban, években melyik dalok lesznek a slágerek.

A Fedák Sári Színház műsorával az esemény iránt érdeklődők felidézhetik azokat az időket, amikor a televízió képernyője előtt egy egész ország izgulta végig az egyes adásokat, és amikor Harangozó Teri, Kovács Kati, Toldy Mária, Zalatnay Sarolta, Aradszky László, Koós János, Szécsi Pál, Poór Péter és még sokan mások elindultak a siker felé vezető úton.

Maga a kétfelvonásos produkció egyébként először kerül bemutatásra a Felvidéken, amely nem csak az idősebb generációt képes megszólítani, hanem a fiatalabb korosztályt is, főleg azokat, akik nagy kedvelői a retro slágereknek.

A belépőjegy ára elővételben 7 euró, míg a helyszínen 10 euró, valamint elővételes vásárlás esetén 10 fő felett további csoportos kedvezmény is biztosítva van. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk