Fecském - Korpás Éva és zenekara Rimaszombatban

2022. november 25-én, pénteken 18.00 órától Korpás Éva és zenekara ad koncertet Fecském címmel a rimaszombati Városi Művelődési Központ gömbtermében, a XIX. Győry Dezső Kulturális Napok keretében.

Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség, a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

Varázslatos világba repített Korpás Éva és zenekara (FOTÓK)

 

Korpás Éva Fecském c. lemezén csakúgy, mint az előző, Szerelem, szerelem c. lemezen szintén a népdal áll a zeneszámok középpontjában, ez adja az alapot. A dalok köré szőtt zene viszont teljesen más ízt ad a népdalnak, mint ha egy autentikus népzenei kísérettel szólalna meg. Ezt a hangzást a különböző műfajban tevékenykedő zenészek biztosítják, akik saját műfajukban való jártasságukat kamatoztatják, és ily módon színessé teszik magát a népdalt.Az akusztikus dzsessz, a folk, a kortárs klasszikus zene és a könnyűzene elemei ötvöződnek ebben a zenei világban. Stílusok fúziója, mely nem csak sima kíséretet jelent, hanem gondosan megkomponált folyamatokkal megtarkítva izgalmas zenei élményt kíván nyújtani az arra befogadó hallgatóságnak.

 

Közreműködnek:

Korpás Éva - ének
Sipos Dávid - szaxofon
Madarász András - billentyűs hangszerek,gitár
Lelkes Tibor - nagybőgő
Varjú Attila - dob

 

 

ATEMPO.sk