Szabin nők elrablása - a Mandala Dalszínház zenés bohózata Mikó Istvánnal Királyhelmecen

2022. november 17-én, csütörtökön 18.00 órakor a királyhelmeci Városi Művelődési Központban kerül sor a Mandala Dalszínház Szabin nők elrablása című zenés bohózatának előadására Mikó István, Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, színházigazgató, zeneszerző, érdemes és kiváló művész és Germán Lívia Zille, Nagykaposról származó színésznő főszereplésével.

A Szabin nők elrablása igényesen szórakoztató zenés vígjáték és egyben vallomás a vándorszínházról, mely bemutatja annak romantikáját, szenvedélyességét, örömeit és keserveit egyaránt.

Zenés bohózat, mely virtuóz humorú jeleneteivel a régi vándorszínész-társulatok mindig is kedvelt darabja volt és máig visszatérő darabja a magyar színházak repertoárjának is. Igazi színészbarát darab, melyben a kiváló szerepek a társulat idősebb és fiatal tagjai számára egyaránt kínálnak lehetőségeket tehetségük megcsillogtatására.

A Mandala Dalszínház egyébként 1992. február 22-én alakult nyíregyházi székhellyel, viszont a “hazai” előadások mellett utazószínházként járja Magyarországot, de a határon túli magyarlakta- és szórvány területeket is látogtaják alakalmi turnék keretében.

A belépőjegy ára 11 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk