Asszooony! (A buták versenye) - a Csavar Színház előadásával folytatódnak a Csábi Színházi Esték

Asszooony! (A buták versenye) - a Csavar Színház előadásával folytatódnak a Csábi Színházi Esték

2022. december 5-én, hétfőn 15.15-től lesz látható az Ex Libris-Díjas Csavar Színház Asszooony! - A buták versenye című meseelőadása kicsiknek-nagyoknak a Csábi Színházi Esték sorozat keretében, a csábi alapiskola közösségi termében.

Főszerepben a Jászai Mari-díjas Gál Tamás színművész (a Komáromi Jókai Színház igazgatója) és Kiss Szilvia színművész.

Az előadásra a belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a Csemadok Csábi Alapszervezete, az idén 750 éves Csáb község és a helyi Alapiskola. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre. Az előadás a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

 

FACEBOOK ESEMÉNY

 

Egy magyar népmese (Buták versenye) segítségével rendkívül humoros megközelítésben mutatjuk be a férfi és nő közti állandó konfliktust, lélekfrissítő képet tárva a nézők elé, amelyek nemcsak a másik megértéséhez és elfogadásához segítik hozzá a nőt vagy férfit, hanem kapcsolatuk szebbé, jobbá tételéhez is, vagyis végső soron a szerelem győzelméhez. Ennek első lépése, hogy a férfi megértse és elfogadja a nőt, a nő pedig értse és fogadja el a férfit. Még a mesék sem állítják, hogy ez könnyen megvalósítható!

Díszletes, kosztümös, zenés, táncos, interaktív előadás, mely kicsiknek vidámságot és jó kedvet csinál, nagyoknak pedig gyógyírként is szolgál; utat találni a másikhoz.

Rendezte: Gál Tamás (Jászai Mari-díjas)
Látvány: Őry Katalin Rozália (Magyarország)
Előadják: Kiss Szilvia, Gál Tamás (Jászai Mari-díjas), Mester László
Zene: Gál Tamás (Jászai Mari-díjas), Bodonyi András

 

Csábi Színházi Estek

 

ATEMPO.sk