Zséda karácsonyi koncertje Komáromban

Zséda karácsonyi koncertje Komáromban

2022. december 18-án, vasárnap 19.00 órától többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas Zséda ad karácsonyi koncertet Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

Belépő 18 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Zséda a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb,- hét szólólemezével a legtöbb albumot megjelentető -női előadója. Több tucat toplistás sláger, 4 platina és 4 aranylemez birtokosa. Több száz teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt. Az énekesnő a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté. A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul- zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak. Koncertjét, zenei világát is ez a sokszínűség jellemzi. A Valahol egy férfi várral robbant be a köztudatba, melyet gyors egymásutánban követtek olyan emblematikus dalok, mint a Motel, vagy a Fekete rúzs, vagy épp a közelmúltban megjelent életigenlő diszkó himnusz, az Életben maradni. Kökény Attilával közös lírai duettje, a Helló közel 7 millió letöltést tudhat magáénak. A Szürkepatás pedig lassan húsz éve része a karácsonyainknak. A 2004-ben megjelent Ünnep album után Zséda új karácsonyi dallal lepi meg a közönséget, amely szintén hallható lesz ezen a koncerten.

ATEMPO.sk