Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Hodossy Gyula is fellépnek a magyar kultúra napja alkalmából Dunaszerdahelyen

Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Hodossy Gyula is fellépnek a magyar kultúra napja alkalmából megszervezett gálaműsoron Dunaszerdahelyen

2023. január 22-én, vasárnap 17.00 órakor a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban kezdődik a Csaplárkult és a Pázmaneum által a magyar kultúra napja alkalmából megszervezett ünnepi gálaműsor, ahol egyben köszöntik a 200 éves Himnuszt is.

A gálaműsor keretében fellépnek a Komenský utcai óvodások, Patos Lilla, a Kodály Zoltán Alapiskola diákja, akit Simon Anikó tanárnő készített fel, továbbá Hodossy Gyula költő, Károlyi Hanna az Egyesített Iskola diákja, a Vámbéry Ármin Gimnázium diákjai, a Csallóközi Táncegyüttes, Kevicky Tünde és Kollár Katalin, valamint a Vámbéry Ármin Alapiskola gyermekkórusa.

Ünnepi beszédet mond Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az est háziasszonya Rajkovics Haizok Melinda.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk