Anyatigrisek - Sue Fabisch világhírű musicalje Komáromban

2023. március 10-én, pénteken 19.00 órakor a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban kerül sor Sue Fabisch Anyatigrisek című musicaljének bemutatójára a Liliom Produkció jóvoltából.

Amy, a “mindenórás” kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. A három nőnek hála, már nem sokáig.

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy feketeöves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd és ez nem véletlen.

A belépőjegy ára 18 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szereplők

Amy - Király Linda
Barbara - Cseke Katinka (Kecskés Tímea helyett)
Brooke - Fekete Linda
Tina - Fehér Adrienn

Rendező

Tallós Rita

Szerző

Sue Fabisch

Zeneszerző

Johnny Rogers

ATEMPO.sk
Fotó: liliomprodukcio.com