Boeing, Boeing – a Vörösmarty Színház légies vígjátéka Komáromban - Mikszáth bérlet

Boeing, Boeing – a Vörösmarty Színház légies vígjátéka Komáromban

2023. január 22-én, vasárnap 17.00 órakor kerül színpadra Marc Camoletti: Boeing, Boeing című légies vígjátéka a székesfehérvári Vörösmarty Színház vendégelőadásaként a Komáromi Jókai Színházban.

Bernard, a sztárépítész elegáns loft-lakásában éli gondtalan életét. Ha kinéz az ablakon, Párizsra lát. Ha vacsorázna, a házvezetőnő viszi otthon a nemzetközi konyhát. Ha menyasszonya megérkezik, mámorosan szeretik egymást. Ha másik menyasszonya érkezik meg, vele is mámorosan szeretik egymást. Ha a harmadik, vele is. Mert minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Amikor beállít a régi iskolatárs, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az irigylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes. Kettő még rosszabb, vicces. Ez az este a harmadik hibával kezdődik...

Belépés Mikszáth bérlettel, belépő 15 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szereplők

Bernard - Sághy Tamás
Bertha - Varga Mária
Robert - Egyed Attila
Judith - Varga Lili
Janet - Kiss Diána Magdolna
Jacqueline - Ladányi Júlia

Alkotók

Rendező - Bagó Bertalan
Ügyelő - Kalmár Johanna
Súgó - Soltész Rita
Produkciós asszisztens - Németh Mariann

ATEMPO.sk