Az OLIVÉRSKY és a Vaklárma Rock Trio koncertje Dunaszerdahelyen

Az OLIVÉRSKY és a Vaklárma Rock Trio koncertje Dunaszerdahelyen

2023. március 18-án, szombaton este a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban veszi kezdetét a rockot, bluest és blues-rockot játszó OLIVÉRSKY együttes koncertje, ahol vendégként a Vaklárma Rock Trio is bizonyíthat 50 évnyi magyar és angolszász blues-rock válogatással.

Az OLIVÉRSKY együttes Lábszky Olivér (História) kezdeményezésére, Käfer Bálint (Hatts Off), Vojczek Károly (Andal) és Szőke Erik (Csukamájolaj) baráti társulásával alakult.

A formáció rock, blues, blues-rock, vagy ahogy önmaguk is hirdetik “Hard & Blues” stílust képviselnek. A 2018-ban alakult banda felállása azóta változott, majd Szőke Eriket Rónai Attila, majd Pásztó Tibor (História) váltotta a doboknál. A koronavírus-világjárvány és az országok közti “határzár” a banda legénységét is karanténba kényszerítette, majd másfél év szünet után kezdtek el újra próbálni és készülni a decemberi és az azt követő turnéra.

A koncerten a készülő új albumból és Lábszky Olivér régebbi szerzeményeiből hallhatunk dalokat, felidézve a História népszerű dalait is, és ez alkalommal vendégül hívták Ágh Attila (História) gitárost, társzeneszerzőt.

Kapunyitás 18.00 órakor. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk