A 20 éves Kowalsky meg a Vega nagykoncertje Nyárasdon

A 20 éves Kowalsky meg a Vega nagykoncertje Nyárasdon

2023. március 18-án, szombaton 19.00 órakor a nyárasdi Sportcsarnok szolgáltat helyszínt a Kowalsky meg a Vega együttes nagykoncertjének.

Történetük 2003-ban csak egy Pimasz Grimasznak indult, ami mára már a Szív Forradalma lett. Az elmúlt két évtized során a csapat megjárt minden lehetséges magasságot és mélységet, népszerűségük a mai napig egyre csak szárnyal. Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz. A hazai fesztiválok állandó fellépői, de találkozhattunk velük kis klubkoncerteken, vagy akár az ország legnagyobb koncerthelyszínein is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is.

A zenekar nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el az Arénába, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is. Felcsendülnek majd természetesen az olyan nagy slágerek, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. Ez az este méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi pályafutásának.

A kizárólag elővételben megvásárolható VIP-belépőjegy ára 25 euró, az ülőhelyek 20 euróba, míg az állóhelyes jegyek 18 euróba kerülnek. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk