Az Omega Diatribe, a Devoid és a Visionless Humanity koncertje Dunaszerdahelyen

Az Omega Diatribe, a Devoid és a Visionless Humanity koncertje Dunaszerdahelyen

2023. február 25-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik az Omega Diatribe koncertje, ahol vendégként feltűnnek és a jó hangulatot megalapozzák a Devoid és a Visionless Humanity együttesek Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Music Clubban.

2023-ban ismét útra kel a budapesti Omega Diatribe Európa körül. Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2013-ban a debütáló Iapetus című lemezükkel.

Az ezt követő Abstract Ritual és Trinity című lemezek csak megerősítették a pozíciójukat a hazai szcénában. A második lemezen Kevin Talley-vel a dobok mögött, ezután pedig Tue Madsen vezényletével készítették a harmadik lemezt, amivel be is zsebelték az Az év koncertzenekara illetve az Az év stúdióprodukciója díjat a HangSúly Zenei Díjon.

A zenekar 2020-ban megjelent Metanoia című negyedik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a svéd Jens Bogrené, akinek kiváló munkája végett a banda eddigi legerősebb anyagát tette le az asztalra. Számtalan hazai és európai turné után a zenekar a 10 éves fennállását a tavaly megjelent, exkluzív My Sphere címet viselő EP-vel koronázta meg, aminek a társproducerre és mixing/mastering mérnöke ismét Tue Madsen volt.

Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről.

A belépőjegy ára 5 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertekre.

ATEMPO.sk