A For You acapella lemezbemutató koncertje Tardoskedden

A For You acapella lemezbemutató koncertje Tardoskedden

2023. április 23-án, vasárnap 18.00 órakor kerül sor a For You acapella együttes lemezbemutató koncertjére Lantos Borbély Katalinnal és a tardoskeddi Szikora Luciusszal az élen a tardoskeddi kultúrházban.

Tenor Tardoskeddről – Szikora Lucius egy éve a For You acapella tagja

A koncert keretében kerül bemutatásra az együttes Hello címet viselő lemeze, amelyen szlovák és angol nyelvű slágerek cover verziói találhatók meg, mindemellett saját szerzeményekkel is gazdagabbá teszik az album tartalmát.

Öt fiatal énekes, akik úgy döntöttetek egyesítik hangjukat és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg a capella stílusban. Sikerüket tükrözi a sok helyre való eljutás, zömében Szlovákiában és Magyarországon énekelnek, de kapnak meghívást Ausztriába és Csehországba is. Rendszeresen koncerteznek fesztiválokon és kulturális rendezvényeken. Az együttes több önálló albumot jelentett meg, videóklippjeiket pedig a YouTube segítségével juttatják el közönségükhöz.

A belépőjegy ára elővételben a felnőtteknek 10 euró, a 15. életévüket még be nem töltött kiskorúak részére pedig 5 euró. Ugyanezen jegyek ára a helyszínen a felnőtteket illetően 13 euró, míg a kiskorúak esetében az összeg változatlan. A belépés a 3. életév be nem töltése esetén ingyenes.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a lemezbemutató koncertre.

ATEMPO.sk