HO.TE.L. - Tóth Dénes, Nagy György, Olasz István és mások fellépése Komáromban

2023. március 18-án, szombaton 21.00 órakor kezdődik a HO.TE.L., vagyis a HOuse TEchno Level című house-techno-breakbeat est, melynek házigazdája ezúttal is Dilemma, azaz Olasz István lesz a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Az esemény sztárfellépője a tornaljai származású Tóth Dénes, a melodic house/techno legjelentősebb felvidéki nagykövete lesz. Manapság Pozsonyban él, és már most páratlan karriert tudhat magáénak az elektronikus zenei életben.

Dénes az utóbbi években magas szintre emelte a saját partysorozatát: a Moodyt, a legjobb pozsonyi helyszíneken (Radosť, Sundeck), saját zenéket adott ki fontos berlini kiadókon (New Tab Music és Mono. Noise) keresztül, ő maga pedig a legmenőbb fesztiválokon (Sziget, Balaton Sound, B my Lake, Bónusz, Grape) pörget az elektronikus zene krémjével (Monika Kruse, Solomun).

Rajta kívül a house és techno dominálta a nagyteremben a pult mögött láthatjuk még Infragandhit (Nagy György), Smith-t (Kovács Zsolt) és Dilemmát (Olasz István), mindemellett a breakbeatet felvonultató kisszínpad Fox, Monky, Psycho, Arim és Variatika számára áll rendelkezésre.

Nagy Gyuriról még érdemes azt tudni, hogy a magyarországi elektronikus zenei élet korai időszakában bukkant fel. Sok partysorozat, klub, fesztivál indulásakor jelen volt. Jelentős fellépőket hozott el Budapestre, évekig működtették Deck Attack nevű változatos zenei partysorozatukat, jelenleg az Edith klub vezetője, és továbbra is sokoldalú, magával ragadó dj. Játszott már a Thievery Corporation után és Fatboy Slim előtt. A buliban egy kis szeletét nyújtja breakbeates irányainak, majd a nagyszínpadon, Dénes után begyújtja teches rakétáit.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk