Ahogy esik, úgy puffan - a népszerű improvizációs játék Debreczeny Csabával Komáromban

Ahogy esik, úgy puffan - a népszerű improvizációs játék Debreczeny Csabával Komáromban

2023. március 22-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik a City Reboot Polgári Társulás Ahogy esik, úgy puffan című népszerű improvizációs játéka a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Hosszú idő után ismét eljön hozzánk az improvizációban nagyon kreatívan és otthonosan mozgó budapesti kollégánk: Debreczeny Csaba. A Jászai Mari - díjas művész jelenleg szabadfoglalkozású, azaz jónéhány budapesti színházban játszik, korábban tagja volt a Radnóti és az Örkény Színháznak is. Sokan a televízióból ismerhetik: Mi kis falunk, Üvegtigris. A közönség a televíziós Beugróban is láthatta Csabát, hiszen egy időben állandó szereplője volt a mi játékunknak is alapul szolgáló műsornak.

Hazai sztárvendégünk Tóth Károly lesz, akit pár éve a Komáromi Jókai Színházban is láthattak rendszeresen, manapság a székesfehérvári Vörösmarty Színházban szerepel. Igazán népszerű viszont a szlovák Markíza televízió, az Ismerős az arcod (szlovák Sztárban sztár) műsorbéli teljesítménye által lett.

Hölgyvendégünk a nyitrai Bagar Színház tagja: Dékány Nikolett lesz, akivel utoljára a Gombaszögi Táborban játszottunk nagyon jót. A komáromi közönség jól ismerheti Köleséri Sándort is, aki a Jókai Színházban jelenleg A beszélő köntös előadásban szerepel. A házigazda szerepét ezúttal is Olasz István vállalta. A játékok kiötlője és a műsor vezetője szintén változatlanul Majorfalvi Bálint lesz.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk