Csajok a csúcson - Nova Prospect, I’m Dorothy és The Blindmirrors koncertek Dunaszerdahelyen (részletes program)

2023. április 8-án, szombaton este valósul meg a Csajok a csúcson című koncertest, amely keretében a Nova Prospect, az I’m Dorothy és a The Blindmirrors együttesek lépnek színpadra a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban.

Az I’m Dorothy lány trió 2021 év elején átalakult. A produkciót megújult formában Gere Dorottya énekes, basszusgitáros viszi tovább. A zenekar a tavaszi szezonban bemutatja a tavaly megjelent Legyen X című nagylemezét, de természetesen az új dalok mellett felcsendülnek majd a jól ismert Dorothy slágerek is.

Az idén már 16 éves Nova Prospect a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével, négy nagylemezzel és megannyi videoklippel a háta mögött mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló underground zenekarok között. A tavaszi turnéprogram gerincét továbbra is a 2021 őszén megjelent Törékeny egyensúly nagylemezük tételei adják majd, de koncertekről az elmúlt 15 év legismertebb dalai sem maradnak majd távol.

A 2020-ban alakult The Blindmirrors 2021-ben megjelentette első nagylemezét Enjoy the Ride címmel a Grundrecords gondozásában. 2021-2022-ben olyan zenekarok előtt játszottak fővárosi és vidéki klubokban mint a Fish!, Firkin, Auróra és a Paddy and the Rats, álltak a Barba Negra Track, az Akvárium és az A38 színpadán is. Jelenleg második nagylemezük dalain dolgoznak, melyről a tavaszi turnén több dalt is hallhat a közönség.

Kapunyitás 19.00 órakor. A belépőjegy ára 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertekre.

 

Program

19.30 The Blindmirrors
20.30 Nova Prospect
22.00 I’m Dorothy

ATEMPO.sk