Single Party - Newik fellépése Nádszegen

2023. március 25-én, szombaton 21.00 órakor kezdődik a Single Party című esemény a nádszegi Red5 Clubban, amelyen Newik fellépése előtt a házigazda, DJ Miller fokozza fel a hangulatot.

Newik 2005-ben döntött úgy, hogy a zenének szenteli az életét. Beiratkozott a Mixdown DJ iskolába, ahol lehetősége volt az akkori legnépszerűbb lemezlovasoktól tanulni. DJ karrierje Budapesten kezdődött, itt képezte magát, és itt került először a nagyközönség elé. Debütálása után egyre több magyarországi klub házigazdájaként dolgozott, ennek köszönhetően 2006-ban megkezdődtek a szlovákiai és a külföldi fellépések is.

Newik célja - ahogy ezt első kiváló dala, a My Love, és fellépései is bizonyítják - hogy a szabadság érzését juttassa át a közönségnek a zenén keresztül.

Számos díjjal büszkélkedik, többek között 2013-ban az év felfedezettjének választották, 2014-ben, 2015-ben, és 2016-ban pedig az év Mainstream DJ-je lett.

A belépőjegy ára 7 euró, míg az elkülönített ülőhelyeket magában foglaló, és csakis foglalással kiváltható VIP-belépőjegy 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk