TONY „Szeressétek egymást és tiszteljétek atyátok emlékét…” - színházi produkció Pozsonyban

TONY „Szeressétek egymást és tiszteljétek atyátok emlékét…” - színházi produkció Horváth Lili és Jászberényi Gábor előadásában Pozsonyban

2023. április 18-án, kedden 17.00 órakor kezdődik a Horváth Lili, Tordai Teri és Jászberényi Gábor főszereplésével megvalósuló TONY „Szeressétek egymást és tiszteljétek atyátok emlékét…” című színházi előadás a pozsonyi Liszt Intézetben.

A színházi előadás visszaemlékezés egy teljes életútra: gróf Batthyány Lajosné Zichy Antónia, akit a társasági életben Tony-nak hívtak, életének története emlékképekben elevenedik meg. Ez az időtlen női sors arra hívja fel a figyelmünket, hogy sose felejtsük el: mindaz, ami vele történt, bármikor bármelyikünkkel megtörténhet!

A produkció egy végtelenül erős, erkölcsös, kitartó és intelligens asszony példáját bemutatva ad erőt, hitet és bíztatást a közönségnek.

E mélységesen női történetben híd épül a régi korok és a mai világunk között, miközben az előadás legalább annyira szól egy kiváló férfi útjáról és sok férfi tragédiájáról is.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet IDE kattintva tudunk jelezni a szervezők felé. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Előadják

Horváth Lili
Tordai Teri

Jászberényi Gábor

Zene

Grósz Arthur Valentin

Jelmez-látvány

Vesztergombi Anikó

Rendező-dramaturg

Tollár Mónika

Producer

Batthyány-Schmidt Margit

ATEMPO.sk
Fotó: Sárközy Mariann