A Bada Bing koncertje a gomollyal és a Cornfield Kidsszel Dunaszerdahelyen

2023. április 14-én, pénteken 21.00 órakor kezdődik a Bada Bing koncertje a gomoly és a Corfield Kids formációkkal a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Fergeteges tripla koncert, extratehetséges csallóközi zenekarok a klub színpadán!

- üzenik a koncertest szervezői.

Gyermekkoruk óta ismerik egymást, de csak kétezer-tizenháromban kezdtek közösen zenélni a dunaszerdahelyi Bada Bing zenekar tagjai. Stíluskavalkád jellemzi a zenekart, viszont pont a különbségeknek köszönhető, hogy amikor négyen összejönnek, abból egyfajta közös energia szabadul fel, ami visszaköszön a színpadon, akár a zenét, akár az előadásmódot tekintve. Bátran lavíroznak a hip-hop, a metal, a reggae, a punk és egyéb stílusok között. Posztós Gábor énekes, frontember véleménye szerint, ez a zenekar egyik legnagyobb erőssége, ami a közönség visszajelzéséből is tükröződik.

Idén, pontosabban január 14-én volt kétéves a bősi – somorjai gomoly zenekar. Baráth László gitáros, vokalista, Csiba Csibusz Gábor gitáros, énekes, Csiba Tamás basszusgitáros és Méry Dávid dobos január utolsó napján jelentették meg mintegy 30-40 zeneletöltő és megosztó csatornán Átmenet című második kislemezüket.

Szintén a Csallóközben egy fiatal zenészekből álló country zenekar alakult a koronavírus-járvány kezdetén. A nevük Cornfield Kids. Bár a körülmények jelentősen nehezítettek voltak számukra, a formációnak sikerült azóta megjelentetni bemutatkozó dalát is.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk